Airbnb tasud
Laienda oma hostimistegevust
Aruta oma äritegevuse laiendamise võimalusi, sh kalendri haldamist, hooajalisust, nõuetele vastavust ja kaashostimisega seotud teemasid.
Vestlused
Airbnb tasud
Tere, Airbnb kogukond!
Olen Washingtoni osariigis Seattle'is asuva suurepärase lühiajalise üüripinna omanik, kus on ilus mööbel ja köögitarbed. Minu külalistele pakutava mugavuse ja mugavuste hinnang on 4,9 tärni. Muude elusündmuste tõttu olen otsustanud lõpetada lühiajalise majutuse pakkumise ja soovin mööbli maha müüa. Kui oled uus majutaja, kes soovib oma Airbnb majutuskohta sisustada, saad kvaliteetset mööblit hea hinnaga.
Palun võta ühendust.
Tere kõigile!
Ma elan Argentinas ja saan raha Argentina peesodes olevatele kontodele. Sellega pole mul kunagi probleeme olnud, kuni praeguseni.
Sain osa maksest, kuid mitte kogu summat ühe majutuse eest.
Kas broneering on pikem kui 28 ööd?
Liitu vestlusega
Foorum hostidele üle kogu maailma, kus saab küsida nõu, jagada nippe ja arendada oma äritegevust – kõik ühes kohas.
Püüan teada saada, kuidas Airbnb arvutab koristustasu. 14 Hea hind. Kas see on kõik, mis lühiajalisi peatumisi pikematest peatumistest eristab?
Saad lisada majutuskohale kaks koristustasu – ühe lühiajaliste peatumiste (kuni 2 ööd) ja teise pikemate peatumiste jaoks.
Koristustasu peab sisaldama ka 15,5% majutaja tasu.
Tere! Praegu olen eraisikust majutaja ja nüüd, kui mul on SIRET-number, soovin oma profiili uuendada ja hakata professionaalseks majutajaks. Olen aktiveerinud funktsiooni jaotises „Tööriistad professionaalsetele majutajatele“. Midagi ei juhtu, mul ei kuvata menüüd „Ettevõtte teave“.
Kuidas ma peaksin toimima? Tänan teid abi eest.
Tere kõigile!
Otsin abi majutajatelt, kes on juba sellises olukorras olnud, sest pärast rohkem kui kuud ja umbes 15 Airbnb esindajaga suhtlemist olen endiselt ummikus.
Enne seda juhtumit oli minu kuulutusel hinnang 5/5 ja mul olid ainult 5-tärnilised hinnangud.