Tere pärastlõunast kõigile! See on minu esimene kogemus majutajana. Oleksin tänulik kõige eest, mida te mulle soovitada võite: ideed, soovitused, nipid.
Oled alustav host?
Alusta hostimist nõuannete ja juhiste toel ning saa külalistelt esimesed broneeringud.
Vestlused
Esile tõstetud
Tere kõigile!
Olen Laëtitia, Airbnb Supermajutaja juba 14 aastat. 😃 Võtame külalisi vastu oma kodus, kogu perega, ühes Edela-Prantsusmaa külas. 🇫🇷🍇🌞🏡🏰
Mind köidavad kunst ja reisimine, aga ka gastronoomia ja jalgpall. Jah, jah! ⚽️ Elagu Les Verts! 💚💚💚
Viis aastat olen pühendanud oma vaba aja Airbnb majutajate kogukonna vabatahtlikule juhtimisele oma piirkonnas edelas, kus olen kogukonna juht.
Kui sul ei ole veel olnud võimalust osaleda mõnel oma kohaliku kogukonna majutajate kohtumisel, soovitan sul seda teha. See on suurepärane võimalus kogemusi jagada ja oma piirkonna teiste majutajatega tutvuda. (Kasulik teave on avaldatud klubi lehtedel)
Kui võimalik, jagan siin oma kogemustel ja huvidel põhinevaid soovitusi.
Ootan huviga, et saaksin sinu kohta veidi rohkem teada ja et saaksime jätkuvalt üksteist toetada.
Nüüd on sinu kord. Anna meile teada:
Kes sa oled?
Kus te, majutajad, asute? 🇫🇷🇧🇷🇮🇹
Millised on sinu lemmikteemad?
Kuidas saame sind aidata?
Kohtumiseni juba väga varsti 😃
P.S.: Jagan sinuga natuke oma kunsti 🎨
Tere kõigile! On tore olla jälle siin ja kasutada uut ruumi, kus saame kõik koos suhelda :-)
Tervitused kõigile Roomast :-D
Kuidas läheb?
Vaata Airbnb ressursikeskust. Ka mina olin väga närvis, kui mu esimene külaline saabus.
Ressursikeskus
Tere!
Ma haldan ühte majutuskohta Reimsis ja otsin praegu usaldusväärset inimest, kes saaks pakkuda koristusteenuseid.
Kes võiks mind selle otsinguga aidata?
Tere, kas keegi on Armeenias?
Tere! Olen uus, avaldasin just oma kuulutuse ja mõtlesin, kuidas saab võtta tasu ja lisada koristuskulud, mida Airbnb-s mõnikord võetakse. Kas see tehakse eraldi? Või peab see olema osa algsest summast, mille inimene hinnaks määrab? Olen väga tänulik teie juhiste eest!
Airbnb-s saad lisada koristustasusid, lemmikloomatasusid ja lisakülaliste tasusid seal, kus määrad oma hinna, saadavuse jms.
Tere, Caterina 💞Tore, et rääkisid asjast, mis sind vaevab. Mina olen lisanud koristustasu 60 eurot, lisakülaliste majutuse pärast kahte inimest 24 eurot, koerad on teretulnud 25 euro eest, maksimaalselt 2 koera. See on minu puhul vähemalt toimunud, sest mu maja on üsna suur. Samuti arvan, et koristamise eest võib tõepoolest lisatasu võtta. Võrdluseks – kui ma palkaksin koristaja, ei pruugi ma saada seda tehtud kuulutuses märgitud hinnaga, kui sama töö teeks ära kõrvaline isik. Minu puhul on see vähemalt toiminud ja ma ei usu, et see oleks broneeringuid mõjutanud. Olen majutaja Soomes, oli tore kuulda sinu olukorrast💞Kõike head ja lisa see koristustasu🤗Parimate soovidega, Tuija
Liitu vestlusega
Foorum hostidele üle kogu maailma, kus saab küsida nõu, jagada nippe ja arendada oma äritegevust – kõik ühes kohas.
Tere, olen Airbnb-s uus
Nägin hiljuti postitust alla 12-aastastega seotud muudatuste ja selle kohta, kuidas neid kuulutuses näidatakse. Kas keegi saaks mind aidata seda postitust leida? Tänan teid.
Kas see võiks olla see, mida otsid?!
Tere! Ma haldan kahte Airbnb majutuskohta Šotimaal Anguses. Otsin abi mõne koristustööga, mida ma ise teha ei jõua. Kas keegi oskab soovitada kohalikke koristajaid või ehk kaasmajutajaid, kellega saaksime üksteist koristamisel aidata? Aitäh, Rhona