Kogukonnakohvik

Suhtle teiste hostidega, jaga lugusid, naudi vestlemist ja tähista võite!

Foorumi sildid

Vestlused

Esile tõstetud

Bhumika
@Bhumika•Toronto, Kanada

Tere kõigile!

Kas oled kunagi soovinud, et sul oleks koht, kus arutada majutamise käigus tekkivaid ainulaadseid olukordi? Just selleks ongi majutajate ring mõeldud.

👉Ava kogukonnafoorumi külgriba, klõpsa valikul „Majutajate ring“ ja seejärel nupul „Liitu“, et saada juurdepääs. Kui sa ei klõpsa nupul „Liitu“, ei saa sa vestlusi näha ega neis osaleda (või võid klõpsata ka siin, et majutajate ringi vaadata).

Pane tähele: selles ruumis peetud arutelud ei ilmu interneti otsingutulemustesse!

Liitu meiega!

Lugupidamisega

Bhumika

Rob
@Robin4•Mount Barker, Austraalia

See on vestlus, mille ma siin CC-s paar aastat tagasi algatasin. Hiljuti kohtusin Adelaide'i kunstifestivali raames ühe tuntud Austraalia meelelahutajaga ja see tõi mu mõtted tagasi selle vana postituse juurde... Keda sa sooviksid majutada?

Kui sul oleks võimalus, siis keda sellel planeedil sa kõige rohkem majutaksid... ja miks?

Alustan ise, öeldes, et minu valik oleks Scott Neeson!

Scott emigreerus koos vanematega Šotimaalt Austraaliasse 1964. aastal, kui ta oli 5-aastane. Nad kolisid siia Lõuna-Austraaliasse ja asusid elama Adelaide'i Elizabethi eeslinna, mis asub umbes 30 minuti kaugusel kohast, kus mina elan.

Pärast ebaõnnestunud katset koolis käia liitus Scott Clifford Theatresi kinovõrgustikuga, viies filmirulle linna eri Cliffordi kinodesse. Ta tõusis siin Austraalias filminduses karjääriredelil nii kõrgele, et temast sai 1986. aastal Twentieth Century Foxi Austraalia levijuht. Teda meelitati Ameerika Ühendriikidesse Twentieth Century Foxi ja ta kolis sinna 1993. aastal turunduse asepresidendina ning tõusis lõpuks Twentieth Century Foxi presidendiks.

2003. aastal pakuti talle Sony Entertainmenti presidendi kohta ja ametikohtade vahetumise ajal käis ta puhkusel Kambodžas Phnom Penhis.

Oma reiside käigus sattus ta juhuslikult linna prügilasse ja teda vapustasid sajad lapsed, kes olid vaevu nelja-aastased ja otsisid prügi hulgast kõike, mida nad leidsid, et oma peresid elus hoida.

Ta lahkus Kambodžast ja asus tööle Sonys, kuid teda kummitasid pidevalt mõtted nendest lastest Phnom Penhi prügimäel, nii et kolme kuu pärast müüs ta maha kõik, mis tal Los Angeleses oli, kolis Kambodžasse ja asutas Kambodža Lastefondi, mis annab praegu haridust enam kui 2000 lapsele ja hoolitseb 20 000 perekonna eest.

Kes küll nii teeb........ loobub kõige mõjuvõimsamast ametikohast maailma meelelahutusvaldkonnas ja pühendab enda ja oma elu ebasoodsas olukorras olevatele inimestele.

Scott on nüüd 67-aastane ja kehastab inimest, kes ma oleksin tahtnud olla, ja kui mul oleks see üks võimalus, siis tahaksin Scottiga paar õhtut koos veeta ja teada saada, mis on teinud temast nii suurepärase inimese!

Terviseks......Rob

Till & Jutta
@Till•Stuttgart, Saksamaa

Praeguse sügisvärskenduse osaks on kaardid, millel saate vaadata nii oma kui ka oma sõprade reise. Seal saate kohe ka vaadata, kuidas neile majutuskoht meeldis ja kuidas nad seda hindasid:

Kas olete juba vaadanud ja midagi huvitavat avastanud?

Ühenduste juurde: https://www.airbnb.de/users/profile/connections-map

Cadian
@Cadinic•Inglismaa, Ühendkuningriik

Kahe magamistoaga korter @Southamptonis. Saadaval on palju esemeid: 2 kaheinimesevoodit, kvaliteetne voodipesu, televiisor, köögitarbed, potid, taldrikud, pannid.

Vali reaktsioon
Geraldo Rocha
@GeraldoRocha•Rio de Janeiro, Brasiilia

Kui räägid kohvist, siis olen sinu liitlane.

Vali reaktsioon
Bhumika
@Bhumika•Toronto, Kanada

Tere kõigile!

Kas oled kunagi soovinud, et sul oleks koht, kus arutada majutamise käigus tekkivaid ainulaadseid olukordi? Just selleks ongi majutajate ring mõeldud.

👉Ava kogukonnafoorumi külgriba, klõpsa valikul „Majutajate ring“ ja seejärel nupul „Liitu“, et saada juurdepääs. Kui sa ei klõpsa nupul „Liitu“, ei saa sa vestlusi näha ega neis osaleda (või võid klõpsata ka siin, et majutajate ringi vaadata).

Vali reaktsioon
Dom
@MrNiceGuy•Hoboken, New Jersey osariik

Olen kohal! 🙌🏼🫡❤️

Vali reaktsioon
Laëtitia
@LétiziaS2025•Carcassonne, Prantsusmaa

Soovitame majutajatel tõepoolest majutajate ringiga liituda ja selles osaleda – õpime koos palju.

Ootan huviga mõttevahetust 😉

Vali reaktsioon

Liitu vestlusega

Foorum hostidele üle kogu maailma, kus saab küsida nõu, jagada nippe ja arendada oma äritegevust – kõik ühes kohas.

Liige

Tere kõigile! Tulin siia, et jagada oma hiljutist kogemust Airbnb Supermajutajana, kelleks olen olnud juba kaks aastat. Mul oli umbes kolm nädalat tagasi külaline, kes oma peatumise ajal mu kodu üle ujutas. Ma dokumenteerisin kõik (koos kellaaja ja kuupäevaga) ja saatsin selle Airbnb-le. Kulutasin majutuskoha remondile üle 7000 dollari (koos kinnitatud arvete/kviitungitega) ja Airbnb on jätnud mu nõude alates 24. septembrist 2024 TÄHELEPANUTA. Mu hüpoteeklaenu makse on nüüd hilinenud, sest kulutasin suurema osa oma säästudest majutuskoha remondile pärast seda, kui külaline selle üle ujutas, ja isegi pärast seda, kui olin sellest teatanud kahele erinevale juhile, ei ole mu nõude kohta ikka veel midagi kuulda olnud. Kui satud kahjujuhtumiga seotud olukorda, ÄRA maksa kahjude hüvitamise eest kohe (kui see on võimalik). Lase teha hinnang, blokeeri need päevad ja esita kahjunõue nii kahju kui ka kasutamisvõimaluse kaotuse eest. Ära ole minu moodi, sest nüüd võin ma sel kuul oma maja kaotada, kuna mul ei ole hüpoteegi maksmiseks raha. Ja kõik see sellepärast, et külaline ujutas mu kodu üle ja Airbnb ei ole teinud midagi, et hüvitada minu kulutatud raha EGA remonditööde ajal saamata jäänud tulu. Postitan sellest ka oma sotsiaalmeedia platvormidel, et inimesed oleksid teadlikud Airbnb vähesest või olematust kaitsest äritegevuses, mille puhul on kahjude tekkimise tõenäosus suur. Olen uurinud VRBO-d ja võin oma tegevuse sellele platvormile üle viia, kui ma muidugi välja mõtlen, kuidas oma kodu alles hoida.

Vali reaktsioon
Domenico
@Domenico407•Saronno, Itaalia

Tere! Olen Dome, Saronnos asuva ühetoalise korteri majutaja juba 2 aastat.

Olen majutaja ja mul on töö, mis võtab palju aega.

Olen nõustunud otsebroneeringutega inimestelt, kellel on platvormil head hinnangud, et suurendada peatumiste arvu.

Vali reaktsioon
Ann Monika
@Ann_Monika0•Lombardia, Itaalia

Tere, , mul on ka sama! 😊

- kalender

- saadavus

Vali reaktsioon