Toredate peatumiste pakkumine

Jaga parimaid hostimisvõtteid sõnumite saatmise, külaliste majutuskogemuse ja hinnangute kohta.

Foorumi sildid

Vestlused

Ben-Nasser
@Bennasser•Prantsusmaa

Tere kõigile! 👋

Mul on tunne, et tänapäeval on puhas, hea asukohaga ja kuulutusele vastav majutus peaaegu et minimaalne ootus.

Tundub, et see, mis tegelikult vahet teeb, seisneb üha enam milleski muus:

suhtlus, etteaimamine, reageerimiskiirus, tähelepanu pööramine reisijale ja ootamatuste lahendamine.

Vali reaktsioon
Tuija
@Tuija2•Soome

ii

Vali reaktsioon
Geraldo Rocha
@GeraldoRocha•Rio de Janeiro, Brasiilia

Brasiilias on varajane sisseregistreerimine ja hiline väljaregistreerimine muutunud moes, kui te seda ei luba, on see põhjus saada hinnanguks 3.

Vali reaktsioon
Ryan
@Ryan4504•San Diego, California osariik

Mul on üürnik, kes viib oma Tesla laadimiseks elektriauto laadimisjuhtme läbi köögiakna. Kuidas ma saan seda reguleerida?

Vali reaktsioon
Valerion Apartments And Hospitality
@Nik1998•Albaania

Tere kõigile! 👋

Olen uus majutaja Albaaniast Tiranas ja sooviksin suhelda kogenumate majutajatega ning saada neilt ausat tagasisidet.

Hakkasin majutama umbes 45 päeva tagasi ja haldan praegu mitut Tirana rahvusvahelise lennujaama lähedal asuvat korterit. Korterid on mõeldud peamiselt lühiajalisteks peatumisteks, lennujaama kaudu reisijatele, paaridele, peredele ja Albaaniat külastavatele külalistele.

Vali reaktsioon
Julio
@juliocramirez•México, Mehhiko

On külalisi, kes on minu juures broneeringu teinud ja mingil minust sõltumatul põhjusel ei tule kohale või ei sisene majutuskohta. Probleem on selles, et nad jätavad pahatahtlikke ja pettunud hinnanguid. Ma arvan, et kui nad majutuskohta ei kasuta, ei tohiks nad hinnanguid anda, sest need kahjustavad majutajaid.

Vali reaktsioon
Juan Barros
@Juanbarros•Medellín, Colombia

Tere, ! Sellisel juhul võid Airbnb-lt kasutajatoe kaudu põhjendatult paluda, et see hinnang eemaldataks, kuna see ei vasta eeskirjadele.

Lugupidamisega,

Juan

Vali reaktsioon

Liitu vestlusega

Foorum hostidele üle kogu maailma, kus saab küsida nõu, jagada nippe ja arendada oma äritegevust – kõik ühes kohas.

Alexis
@Alexandre308•Montpellier, Prantsusmaa

Tere, kogukond!

Olen olnud Supermajutaja alates 2013. aastast ja nüüd on mul klienditoega tekkinud absurdne olukord.

Faktid: Pärast ühe reisija (Véronique) ennetähtaegset lahkumist kolmapäeval, 30. septembril (3 ööd jäid kasutamata) tegi klienditugi 300 euro suuruse tagasimakse.

Vali reaktsioon
Helen
@Helsi247•Bristol, Ühendkuningriik

Kas sa nõustusid, et külaline võib varem lahkuda, muutes oma kuupäevi nii, et tal oleks õigus saada tagasimakset väljaspool sinu tühistamise tingimusi?

Kui jah, siis on sul õigus – kuupäevad oleksid pidanud olema vabaks tehtud.

Miks otsustas külaline varem lahkuda?

Vali reaktsioon
Rosa María
@Rosa_MarIA2601•Hispaania

Tere hommikust! Peitsin oma kuulutuse ajutiselt ära, kuid nüüd, kui olen selle uuesti aktiveerinud, ei näe ma broneeringute ajalugu. Jaotises TÄNA ei ole enam valikut KÕIK MINU BRONEERINGUD. Kuidas ma saan selle probleemi lahendada?

Lugupidamisega

Vali reaktsioon
Federico
@Federico1439•Rooma, Itaalia

Olen kogenud kaasmajutaja, kellel on põhjalik taust külaliste vastuvõtmise korraldamises ja nende eest hoolitsemises. Soovin teid abistada teie korterite haldamisel, eelkõige järgmistes küsimustes:

• Isiklik saabumine ja vastuvõtt: külaliste vastuvõtt, võtmete üleandmine ning üksikasjalik tutvustus majutuskohast ja naabruskonnast

• Lahkumine ja kontroll: lahkumiste korraldamine, kinnisvara ja selle sisustuse seisukorra kontrollimine enne järgmise külalise saabumist.

• Paindlikkus ja kättesaadavus: külaliste hilinemiste haldamine ja abi võimalike hädaolukordade korral nende peatumise ajal.

• Suhtlus koristusmeeskonnaga: kiire koordineerimine tagamaks, et majutuskoht oleks külaliste vahel alati laitmatult korras.

Töötan Roomas (ideaalis Rooma kesklinnas)

Vali reaktsioon