Kuulutuse optimeerimine

Saa nõu oma kuulutuse koostamiseks ja majutuskoha ettevalmistamiseks, sh fotode, kirjelduste, mugavuste, hooldustööde ja majutuskoha reeglite osas.

Foorumi sildid

Vestlused

Esile tõstetud

Toby
@EdenStayz•Suurbritannia

Olen Toby Ghanas asuvast Accrast

Soovin kindlasti oma kuulutust täiustada ja saada rohkem nõuandeid kogenud majutajatelt.

Praegu on mu suurim mure see
, kuidas saada võimalikult palju broneeringuid ja panna oma majutuskoht silma paistma, tagades samal ajal külalistele sujuva kogemuse.

Ütle julgelt, mida ma saaksin teha, et oma majutuskohta paremaks muuta.

Siin on kuulutuse link: airbnb.com/h/edencourt

Darryl
@Darryl97•Santa Fe, New Mexico osariik

Tere! Olen olnud majutaja juba paar aastat ja tavaliselt on mul Tucsonis kõrghooaeg siis, kui ilm jaheneb, kuid sel hooajal on olnud kohutav algus ja ma ei saa ÜHTEGI broneeringut. Seepärast mõtlesin, et jagan oma kuulutust ja küsin kogukonnalt tagasisidet/ideid.

Link majutuskohale on siin...

airbnb.com/h/tucson-adobe

Aitäh!

Darryl

Luis Angel
@LuisAngel•Kanada

Tere! Palun anna mulle teada, kuidas saan taotleda spetsiaalset Airbnb kontohaldurit, kes aitaks mul oma kuulutusi hallata ja toetaks mind.

Vali reaktsioon
Mark
@Mark6458•Montclair, New Jersey osariik

Tere, kogukond!

See on tõesti keeruline probleem. Ma võtan selle pärast ikka ja jälle ühendust Supermajutaja toega.

Kui otsin linna, kus minu majutuskoht asub, kuvatakse korteri all naaberlinna.

Vali reaktsioon
Sebastian
@Sebastian1837•Alicante, Hispaania

Minu korteril on turismiluba kuni 2027. aastani, kuid veebisait ei luba mul broneerida korterit vähemaks kui 10 päevaks. Mida ma pean tegema?

Vali reaktsioon
Emilie
@Emilie01•London, Ühendkuningriik

Tere, !

Kas sa kontrollisid oma seadetes, kas seal on midagi seoses minimaalse peatumisajaga? Selles artiklis selgitatakse, kuidas 👉️ määrata oma majutuskohale minimaalne ja maksimaalne ööde arv, mis võib olla abiks.

Anna meile teada, kui see aitab sul asja selgusele jõuda või kui vajad veel nõu!

Vali reaktsioon
Frankie
@Frankie144•Los Angeles, California osariik

Tere! Kas keegi saaks mind aidata? Üks külaline andis mulle 1-tärnilise hinnangu. (Esimene hinnang, mis ei ole 5-tärniline 45 hinnangust.) Põhimõtteliselt kättemaks kahjunõude eest. Airbnb ei eemaldanud seda... vaid lihtsalt lükkas taotluse tagasi ilma põhjust nimetamata. Kas keegi saaks mulle palun öelda, mida ma selles olukorras tegema peaksin? Soovin, et see esimene 1-tärnine hinnang eemaldataks. Aitäh!

Vali reaktsioon
Roseli
@RoseliMazzarello•São Paulo, Brasiilia

, selleks et Airbnb kaaluks kättemaksuks antud hinnangu eemaldamist, on oluline tõendada, et see oli otsene reaktsioon külalise eest kahjude eest tasu nõudmisele või vastutusele võtmisele.

Airbnb tugi analüüsib fakte ja sündmuste ajalist järjestust. Seetõttu soovitan teil teha järgmist.

1. Koostage sündmuste kronoloogia, koguge täpsed kuupäevad ja kellaajad järgmiste sündmuste kohta: külalise lahkumine; kahjuhüvitise taotluse esitamine AirCoveris/lahenduskeskuses; 1-tärnilise hinnangu avaldamine.

Vali reaktsioon
Odile
@Odile007•Bordeaux, Prantsusmaa

Tuleb esitada kaebus, rõhutades mõistet „kättemaksuhimuline hinnang“ (
retaliatory review) ja näidates ära kronoloogia (hüvitise taotlus esitati enne tema hinnangut). See on a priori eeskirjade kohane ametlik tühistamise põhjus.

Kui aga saad teise keeldumise, on asi keerulisem...

Just see minuga juhtus: tugiteenuse töötaja ise ütles mulle, et peaksin esitama hüvitustaotluse. Kui ma talle selgitasin, et eelistan oodata hindamisperioodi lõppu, et vältida kättemaksuhimulist hinnangut, kinnitas ta mulle, et need hinnangud kustutatakse.

See on kestnud juba üle kuu aja, kuigi ma olen palunud neil uuesti kuulata telefonikõne salvestist, mis tõestab, et ma lihtsalt järgisin klienditoe juhiseid. Ma olen väga vihane.

Vali reaktsioon

Liitu vestlusega

Foorum hostidele üle kogu maailma, kus saab küsida nõu, jagada nippe ja arendada oma äritegevust – kõik ühes kohas.

Daniëlle
@Danielle402•Holland

Tere õhtust!

Sain just Airbnb-lt hoiatuse, kuna üks külaline andis mulle 3-tärnilise hinnangu. Ja et ma võisin oma kuulutuses esitada valeandmeid.

Soovin selle kohe selgeks teha;

Vali reaktsioon
Natascha Und Christian
@Natascha_M•Biberwier, Austria

Sain ka 4-tärnilise hinnangu puhul sõnumi „Vaata, mida saaksid paremini teha“, kuigi 4 tärni tähendab „väga hea“. See kõik on automatiseeritud.

Vali reaktsioon
Joëlle
@Joelle•Cannes, Prantsusmaa

Tere, @Danielle402
!
Nõustun kasutajaga @Emilie1 ja võite olla kindel, et majutajad, kes on saanud 4-tärnilise hinnangu, mida nimetatakse „väga heaks“, saavad täpselt sama automaatse e-kirja. See on ka väga heidutav!

Kui kellelgi peaks olema kahtlusi, siis ainus Airbnb jaoks vastuvõetav hinnang on 5 tärni. Mis tahes madalam hinne toob kaasa selle hoiatuse.

Vali reaktsioon
Guillaume
@Guillaume1214•Ottawa, Kanada

Tere kõigile!

Loodan, et keegi siin on midagi sarnast kogenud ja oskab nõu anda.

Ostsin hiljuti, augustis, ühe puhkemaja ja koostasin varsti pärast selle omandamist oma Airbnb kuulutuse. Umbes viis päeva pärast kuulutuse avaldamist sain teate eelseisva eemaldamise kohta, milles öeldi, et minu majutuskohta peetakse duplikaatkuulutuseks.

Vali reaktsioon
Joëlle
@Joelle•Cannes, Prantsusmaa

Tere, @Guillaume1214
!
Ma saan aru, et oled pettunud! Ma pole kunagi kuulnud, et majutuskoht, mille puhul on kinnitatud, et see ei ole duplikaat, saaks uuesti avaldada ja seejärel uuesti peatatud!!

Ma märgin ära mõned kogukonna juhid, et näha, kas nad saavad sind aidata ja vähemalt lasta õigel meeskonnal olukorra uuesti üle vaadata. @Bhumika @Quincy @Paula @Rebecca

Loodan, et see asi laheneb kiiresti, Guillaume🤞
Joëlle

Vali reaktsioon
Toby
@EdenStayz•Suurbritannia

Olen Toby Ghanas asuvast Accrast

Soovin kindlasti oma kuulutust täiustada ja saada rohkem nõuandeid kogenud majutajatelt.

Praegu on mu suurim mure see
, kuidas saada võimalikult palju broneeringuid ja panna oma majutuskoht silma paistma, tagades samal ajal külalistele sujuva kogemuse.

Ütle julgelt, mida ma saaksin teha, et oma majutuskohta paremaks muuta.

Vali reaktsioon
Genichiro
@Genichiro0•Hashimoto, Jaapan

Meeldiv tutvuda.

Võib-olla oleks parem mitte postitada oma WiFi parooli ega Netflixi kuvatõmmist.

Vali reaktsioon
Susan
@Susan6573•Suurbritannia

Tere, Toby!

See näeb kena välja, kuid tundub lavastatud ja tehisintellektiga töödeldud. Vabandust, kui ma eksin. Paar asja: miks inimesed ei tee fotosid avatud kardinatega, kui ruum on valgust täis, ja miks nad ei lülita telerit välja?

Sinu kuulutuses on kirjas, et majutuskohas on 3 magamistuba ja 3,5 vannituba, kuid sinu lühikirjelduses on kirjas: 2 magamistuba ja 2,5 vannituba, ja sa kordad ennast. Kirjuta lühemalt. Mul hakkas umbes poole peal igav ja ma lõpetasin lugemise.

Vali reaktsioon