Airbnb ametlik keskkond hostidele

Küsi nõu, jaga nõuandeid ja tähista võite – kõike seda ühes kohas.

Vestlus

3 vastust

Kasutaja Ben-Nasser postitusest alanud vestluse jätk
Geraldo Rocha
@GeraldoRocha•Rio de Janeiro, Brasiilia

Brasiilias on varajane sisseregistreerimine ja hiline väljaregistreerimine muutunud moes, kui te seda ei luba, on see põhjus saada hinnanguks 3.

3 vastust10 tundi tagasi
Vali reaktsioon
Ben-Nasser
@Bennasser•Prantsusmaa

Aitäh, Geraldo! See on väga huvitav, sest see näitab ka seda, kui palju võivad ootused erineda sõltuvalt turgudest ja reisijate harjumustest.

Kuid teie näide tõstatab olulise küsimuse: kuhu te isiklikult tõmbate piiri suurepärase külalislahkuse pakkumise ja selle vältimise vahel, et teatud lisateenuseid hakataks pidama automaatselt kohustuslikeks?

Mul oleks huvitav teada teie arvamust selle kohta, eriti seoses varajase sisseregistreerimise ja hilise väljaregistreerimisega.

2 vastust9 tundi tagasi
Vali reaktsioon
Geraldo Rocha
@GeraldoRocha•Rio de Janeiro, Brasiilia

Ma lõpetasin nende vastuvõtmise oma majutuskohas, kartmata kättemaksu hinnangutes. Alati, kui saan broneeringu, saadan külalisele sõnumi ja küsin, kas ta on tähele pannud saabumis- ja lahkumisaegu ning saabumis- ja väljalennu aegu. Kui tal on vaja majutuskohas rohkem aega veeta, siis soovitan tal broneerida veel üks öö kas saabumisel või lahkumisel, et tal oleks mugavam reis, ilma kiirustamise ja stressita. Ja ma lõpetasin selle lisatasu võtmise varajase sisseregistreerimise või hilise väljaregistreerimise eest. Ka sellepärast, et väike lisatasu ei ole seda väärt, sest see tähendaks veel ühe öö hõivamist.

1 vastus7 tundi tagasi
Vali reaktsioon
Ben-Nasser
@Bennasser•Prantsusmaa

Tere kõigile! 👋

Mul on tunne, et tänapäeval on puhas, hea asukohaga ja kuulutusele vastav majutus peaaegu et minimaalne ootus.

Tundub, et see, mis tegelikult vahet teeb, seisneb üha enam milleski muus:

suhtlus, etteaimamine, reageerimiskiirus, tähelepanu pööramine reisijale ja ootamatuste lahendamine.

Seega on tegelik küsimus järgmine:

Kas teie arvates teenitakse 5 ⭐️ peamiselt tänu majutuskohale... või tänu selle ümber loodud kogemusele?

Ja kui te peaksite valima üheainsa teguri, mis muudab peatumise „väga heast“ „suurepäraseks“, siis milline see oleks?

Olen uudishimulik teie arvamusi lugema, sest arvan, et meil kõigil ei ole selles osas ühesugust nägemust.

Ryan
@Ryan4504•San Diego, California osariik

Mul on üürnik, kes viib oma Tesla laadimiseks elektriauto laadimisjuhtme läbi köögiakna. Kuidas ma saan seda reguleerida?

Valerion Apartments And Hospitality
@Nik1998•Albaania

Tere kõigile! 👋

Olen uus majutaja Albaaniast Tiranas ja sooviksin suhelda kogenumate majutajatega ning saada neilt ausat tagasisidet.

Hakkasin majutama umbes 45 päeva tagasi ja haldan praegu mitut Tirana rahvusvahelise lennujaama lähedal asuvat korterit. Korterid on mõeldud peamiselt lühiajalisteks peatumisteks, lennujaama kaudu reisijatele, paaridele, peredele ja Albaaniat külastavatele külalistele.

Seni on kogemus olnud väga positiivne. Oleme hakanud saama broneeringuid ja oma esimesi hinnanguid ning olen väga rahul seni külalistelt saadud tagasisidega.

Kuna olen majutajana alles algaja, tean, et saan paljuski veel paremaks muutuda.

Hindaksin väga sinu ausat arvamust minu profiili ja kuulutuste kohta:

• Mis on sinu arvates seni hästi õnnestunud?
• Mida saaksin oma fotode, kirjelduste, hindade või kuulutuse seadistuse osas paremini teha?
• Kas mu profiil tundub külalise jaoks professionaalne ja usaldusväärne?
• Kas märkad vigu või kasutamata võimalusi?
• Milliseid nõuandeid annaksid kellelegi, kes on alles esimest paari kuud majutajana tegutsenud?
• Ja millele keskenduksid sina isiklikult, et suurendada broneeringute arvu, saada rohkem hinnanguid ja parandada oma nähtavust Airbnb-s?

Võtan hea meelega vastu ausat ja konstruktiivset kriitikat. Ma pigem õpin kogenud majutajatelt juba praegu, kui et kordan hiljem vigu.

Suur aitäh juba ette ja soovin kõigile palju edukaid broneeringuid ning toredaid külalisi! 🏡

Parimate soovidega!

Julio
@juliocramirez•México, Mehhiko

On külalisi, kes on minu juures broneeringu teinud ja mingil minust sõltumatul põhjusel ei tule kohale või ei sisene majutuskohta. Probleem on selles, et nad jätavad pahatahtlikke ja pettunud hinnanguid. Ma arvan, et kui nad majutuskohta ei kasuta, ei tohiks nad hinnanguid anda, sest need kahjustavad majutajaid.

Alexis
@Alexandre308•Montpellier, Prantsusmaa

Tere, kogukond!

Olen olnud Supermajutaja alates 2013. aastast ja nüüd on mul klienditoega tekkinud absurdne olukord.

Faktid: Pärast ühe reisija (Véronique) ennetähtaegset lahkumist kolmapäeval, 30. septembril (3 ööd jäid kasutamata) tegi klienditugi 300 euro suuruse tagasimakse.

Airbnb viga: juhtumit käsitlenud töötaja tegi käsitsi tagasimakse, kuid ei muutnud süsteemis broneeringu kuupäevi. Tulemus: minu kalender jäi reisija nime all blokeerituks kuni majutuse teoreetilise lõpuni (3. oktoobrini).

Kahju: lisaks sellele, et Airbnb võttis mu tuludest maha 300 eurot, takistas ettevõte mind ka füüsiliselt oma majutuskoha uuesti veebis avaldamast ja neid kolme päeva jooksul uuesti välja üürimast. See on otsene kahekordne kahju, mille põhjustas töötaja protseduuriviga.

Klienditoe tegevus: neljapäevast alates on see olnud tõeline takistusrada: lubadused tagasi helistada, mida ei ole kunagi täidetud, päringute enneaegne sulgemine töötajate poolt ja keeldumine arvestamast saamata jäänud tulu, mille põhjustas nende enda tehniline tõrge.

Kas teised majutajad on suutnud saada juhtumikorraldajalt hüvitist sellise sisemise vea eest? Kuidas saite oma juhtumi esimese taseme toe automaatsest tsüklist välja?

Tänan teid tagasiside eest!