Brasiilias on varajane sisseregistreerimine ja hiline väljaregistreerimine muutunud moes, kui te seda ei luba, on see põhjus saada hinnanguks 3.
Aitäh, Geraldo! See on väga huvitav, sest see näitab ka seda, kui palju võivad ootused erineda sõltuvalt turgudest ja reisijate harjumustest.
Kuid teie näide tõstatab olulise küsimuse: kuhu te isiklikult tõmbate piiri suurepärase külalislahkuse pakkumise ja selle vältimise vahel, et teatud lisateenuseid hakataks pidama automaatselt kohustuslikeks?
Mul oleks huvitav teada teie arvamust selle kohta, eriti seoses varajase sisseregistreerimise ja hilise väljaregistreerimisega.
Ma lõpetasin nende vastuvõtmise oma majutuskohas, kartmata kättemaksu hinnangutes. Alati, kui saan broneeringu, saadan külalisele sõnumi ja küsin, kas ta on tähele pannud saabumis- ja lahkumisaegu ning saabumis- ja väljalennu aegu. Kui tal on vaja majutuskohas rohkem aega veeta, siis soovitan tal broneerida veel üks öö kas saabumisel või lahkumisel, et tal oleks mugavam reis, ilma kiirustamise ja stressita. Ja ma lõpetasin selle lisatasu võtmise varajase sisseregistreerimise või hilise väljaregistreerimise eest. Ka sellepärast, et väike lisatasu ei ole seda väärt, sest see tähendaks veel ühe öö hõivamist.