Reisijale tehtav tagasimakse ilma kalendrit vabastamata: tugi sulgeb minu päringud vastamata jätmisega (Supermajutaja 13 aastat)
Tere, kogukond!
Olen olnud Supermajutaja alates 2013. aastast ja nüüd on mul klienditoega tekkinud absurdne olukord.
Faktid: Pärast ühe reisija (Véronique) ennetähtaegset lahkumist kolmapäeval, 30. septembril (3 ööd jäid kasutamata) tegi klienditugi 300 euro suuruse tagasimakse.
Airbnb viga: juhtumit käsitlenud töötaja tegi käsitsi tagasimakse, kuid ei muutnud süsteemis broneeringu kuupäevi. Tulemus: minu kalender jäi reisija nime all blokeerituks kuni majutuse teoreetilise lõpuni (3. oktoobrini).
Kahju: lisaks sellele, et Airbnb võttis mu tuludest maha 300 eurot, takistas ettevõte mind ka füüsiliselt oma majutuskoha uuesti veebis avaldamast ja neid kolme päeva jooksul uuesti välja üürimast. See on otsene kahekordne kahju, mille põhjustas töötaja protseduuriviga.
Klienditoe tegevus: neljapäevast alates on see olnud tõeline takistusrada: lubadused tagasi helistada, mida ei ole kunagi täidetud, päringute enneaegne sulgemine töötajate poolt ja keeldumine arvestamast saamata jäänud tulu, mille põhjustas nende enda tehniline tõrge.
Kas teised majutajad on suutnud saada juhtumikorraldajalt hüvitist sellise sisemise vea eest? Kuidas saite oma juhtumi esimese taseme toe automaatsest tsüklist välja?
Tänan teid tagasiside eest!