Airbnb ametlik keskkond hostidele

Küsi nõu, jaga nõuandeid ja tähista võite – kõike seda ühes kohas.

Vestlus

1 vastus

Kasutaja Caterina postitusest alanud vestluse jätk
Tuija
@Tuija2•Soome

Tere, Caterina 💞Tore, et rääkisid asjast, mis sind vaevab. Mina olen lisanud koristustasu 60 eurot, lisakülaliste majutuse pärast kahte inimest 24 eurot, koerad on teretulnud 25 euro eest, maksimaalselt 2 koera. See on minu puhul vähemalt toimunud, sest mu maja on üsna suur. Samuti arvan, et koristamise eest võib tõepoolest lisatasu võtta. Võrdluseks – kui ma palkaksin koristaja, ei pruugi ma saada seda tehtud kuulutuses märgitud hinnaga, kui sama töö teeks ära kõrvaline isik. Minu puhul on see vähemalt toiminud ja ma ei usu, et see oleks broneeringuid mõjutanud. Olen majutaja Soomes, oli tore kuulda sinu olukorrast💞Kõike head ja lisa see koristustasu🤗Parimate soovidega, Tuija

1 vastus5 tundi tagasi
Vali reaktsioon
Tuija
@Tuija2•Soome

Vabandust, see tehakse eraldi😅💕🤗

5 tundi tagasi
Vali reaktsioon

Veel klubilt New to hosting

Enrique
@Lider•Mehhiko

Tere pärastlõunast kõigile! See on minu esimene kogemus majutajana. Oleksin tänulik kõige eest, mida te mulle soovitada võite: ideed, soovitused, nipid.

Bertrand
@Bertrand51100•Prantsusmaa

Tere!

Ma haldan ühte majutuskohta Reimsis ja otsin praegu usaldusväärset inimest, kes saaks pakkuda koristusteenuseid.

Kes võiks mind selle otsinguga aidata?

Tänan,

Bertrand.

Ejmin
@Ejmin•Armeenia

Tere, kas keegi on Armeenias?

Caterina
@CaterinaMV•Santiago, Tšiili

Tere! Olen uus, avaldasin just oma kuulutuse ja mõtlesin, kuidas saab võtta tasu ja lisada koristuskulud, mida Airbnb-s mõnikord võetakse. Kas see tehakse eraldi? Või peab see olema osa algsest summast, mille inimene hinnaks määrab? Olen väga tänulik teie juhiste eest!

Ejmin
@Ejmin•Armeenia

Tere, olen Airbnb-s uus