Airbnb ametlik keskkond hostidele

Küsi nõu, jaga nõuandeid ja tähista võite – kõike seda ühes kohas.

Vestlus

1 vastus

Kasutaja Toby postitusest alanud vestluse jätk
Susan
@Susan6573•Suurbritannia

Tere, Toby!

See näeb kena välja, kuid tundub lavastatud ja tehisintellektiga töödeldud. Vabandust, kui ma eksin. Paar asja: miks inimesed ei tee fotosid avatud kardinatega, kui ruum on valgust täis, ja miks nad ei lülita telerit välja?

Sinu kuulutuses on kirjas, et majutuskohas on 3 magamistuba ja 3,5 vannituba, kuid sinu lühikirjelduses on kirjas: 2 magamistuba ja 2,5 vannituba, ja sa kordad ennast. Kirjuta lühemalt. Mul hakkas umbes poole peal igav ja ma lõpetasin lugemise.

Ja suur häiriv asi – lõpeta emojide kasutamine, need on lapsikud ja muudavad teksti raskesti loetavaks.

Ma kirjutaksin sinu reklaamteksti ümber, et vabaneda kordustest, luksusest / mugavusest / peenusest, ja parandaksin magamistubade arvu vastuolu, sest seal on kirjas 2 magamistuba, kuid seejärel 3 eraldi magamistuba.

Tere tulemast Eden Court Apartmentsi – kaasaegsesse, täielikult sisustatud 2 magamistoa ja 2,5 vannitoaga korterisse Nmai-Adjiriganori tänaval East Legonis Accras.

See on mugav kodu kodust eemal, ideaalne peredele, ärireisijatele ja Accrat külastavatele külalistele.

Korteris on:

• Avatud planeeringuga, kliimaseadmega elutuba ja söögituba
  • Nutiteler meelelahutusrakendustega
  • Täielikult varustatud kaasaegne köök koos kodumasinate, toiduvalmistusnõude ja lauanõudega
  • Tasuta kohv ja hommikusöögi põhitarbed
  • Kaks mugavat magamistuba, kus on queen-voodid, kliimaseade, nutitelerid ja puhtad voodilinad
  • Kaks täisvarustusega vannituba ja mugav külaliste tualett
  • Tasuta parkimine
  • Juurdepääs tagahoovis asuvale pesunöörile

Sinu peatumise hõlbustamiseks Accras pakume ka: lennujaamast pealevõtmist ja privaatseid linnatuuride.

Pane tähele: sinu peatumise hind sisaldab esialgset kommunaalteenuste tasu, mis katab elektri, vee, gaasi ja generaatori kütuse; võib kehtida lisatasu. Voolukatkestuse korral on olemas ka varugeneraator. Kui sul on enne broneerimist küsimusi kommunaalteenuste või generaatori kasutamise kohta, võta meiega ühendust.

Loodan, et sellest on kasu.

Edu ja parimate soovidega

Susan 🙂

1 vastus4. okt
Vali reaktsioon
Toby
@EdenStayz•Suurbritannia

Aitäh, Susan. Ma lasin oma kaasmajutajal kuulutuse kirjelduste eest hoolitseda ja jätsin asja sellega. Ma polnud kõiki neid lisasõnastusi ja vastuolusid märganud. Sinu vastusest oli abi.

4. okt
Vali reaktsioon
Luis Angel
@LuisAngel•Kanada

Tere! Palun anna mulle teada, kuidas saan taotleda spetsiaalset Airbnb kontohaldurit, kes aitaks mul oma kuulutusi hallata ja toetaks mind.

Mark
@Mark6458•Montclair, New Jersey osariik

Tere, kogukond!

See on tõesti keeruline probleem. Ma võtan selle pärast ikka ja jälle ühendust Supermajutaja toega.

Kui otsin linna, kus minu majutuskoht asub, kuvatakse korteri all naaberlinna.

Naaberlinn ei ole sihtkoht, kuhu inimesed soovivad minna.

Kuidas ma saan selle probleemi kõrgemale tasandile edastada ja lahendada?

Aitäh!

Mark

Sebastian
@Sebastian1837•Alicante, Hispaania

Minu korteril on turismiluba kuni 2027. aastani, kuid veebisait ei luba mul broneerida korterit vähemaks kui 10 päevaks. Mida ma pean tegema?

Frankie
@Frankie144•Los Angeles, California osariik

Tere! Kas keegi saaks mind aidata? Üks külaline andis mulle 1-tärnilise hinnangu. (Esimene hinnang, mis ei ole 5-tärniline 45 hinnangust.) Põhimõtteliselt kättemaks kahjunõude eest. Airbnb ei eemaldanud seda... vaid lihtsalt lükkas taotluse tagasi ilma põhjust nimetamata. Kas keegi saaks mulle palun öelda, mida ma selles olukorras tegema peaksin? Soovin, et see esimene 1-tärnine hinnang eemaldataks. Aitäh!

Daniëlle
@Danielle402•Holland

Tere õhtust!

Sain just Airbnb-lt hoiatuse, kuna üks külaline andis mulle 3-tärnilise hinnangu. Ja et ma võisin oma kuulutuses esitada valeandmeid.

Soovin selle kohe selgeks teha;

Vaatasin oma kuulutuse veelkord üle, kuid see, mida proua Wendeline kirjutab narivoodi kohta, et see on väga kitsas, on ka tõsi, sest tegemist on väikemajaga ja kirjelduses on selgelt märgitud, et narivoodi mõõtmed on 70 cm x 200 cm. Seega oleks proua võinud seda teada.

Ta märgib, et pidas seda liiga kalliks selle eest, mida ta sai. See on tema arvamus, kuid minu majutus kuulub teiste väikemajade hinnaklassi ja ma pakun majakest, mis on täiuslikus seisukorras ning mida kiidetakse selle korrasoleku ja puhtuse eest.

Ma arvan, et proua on veidi solvunud, kuna ta ei saanud majja siseneda varem kui minu kuulutuses märgitud ajal. Ma andsin talle küll võimaluse, kuid ta ei tahtnud selle eest rohkem maksta. Ta lihtsalt ei mõelnud sellele, et ma pidin koristaja ajakava muutma, et ta saaks oma tahtmise.

Samuti soovin siinkohal mainida, et see üürnik broneeris majakese oma täiskasvanud laste jaoks ja tal endal on puhkekeskuses 3 koha kaugusel asuv suvila. Oleme praktiliselt naabrid.

Seetõttu on mul väga kahju, et ta annab 3 tärni, kuid see on tema arvamus.

Minu arvates on ebaõiglane, et Airbnb mind noomib, kuigi minu kuulutuses ei ole ühtegi valeandmet. Kõik, mis seal kirjas on, on olemas. Ja maja on täiuslikus seisukorras!

Seetõttu sooviksin teid suunata ka minu teiste külaliste juurde, kes on samuti hinnangu kirjutanud.

Sooviksin siin näha Airbnb vastulauseid.

Mulle meeldib teie kaudu üürida ja loodan, et seda juhtub ka edaspidi sageli.

Tänan teid juba ette väga teie abi eest.

Lugupidamisega

Daniëlle Sterke

Bosplekkie