Tere, Toby!
See näeb kena välja, kuid tundub lavastatud ja tehisintellektiga töödeldud. Vabandust, kui ma eksin. Paar asja: miks inimesed ei tee fotosid avatud kardinatega, kui ruum on valgust täis, ja miks nad ei lülita telerit välja?
Sinu kuulutuses on kirjas, et majutuskohas on 3 magamistuba ja 3,5 vannituba, kuid sinu lühikirjelduses on kirjas: 2 magamistuba ja 2,5 vannituba, ja sa kordad ennast. Kirjuta lühemalt. Mul hakkas umbes poole peal igav ja ma lõpetasin lugemise.
Ja suur häiriv asi – lõpeta emojide kasutamine, need on lapsikud ja muudavad teksti raskesti loetavaks.
Ma kirjutaksin sinu reklaamteksti ümber, et vabaneda kordustest, luksusest / mugavusest / peenusest, ja parandaksin magamistubade arvu vastuolu, sest seal on kirjas 2 magamistuba, kuid seejärel 3 eraldi magamistuba.
Tere tulemast Eden Court Apartmentsi – kaasaegsesse, täielikult sisustatud 2 magamistoa ja 2,5 vannitoaga korterisse Nmai-Adjiriganori tänaval East Legonis Accras.
See on mugav kodu kodust eemal, ideaalne peredele, ärireisijatele ja Accrat külastavatele külalistele.
Korteris on:
- Avatud planeeringuga, kliimaseadmega elutuba ja söögituba
- Nutiteler meelelahutusrakendustega
- Täielikult varustatud kaasaegne köök koos kodumasinate, toiduvalmistusnõude ja lauanõudega
- Tasuta kohv ja hommikusöögi põhitarbed
- Kaks mugavat magamistuba, kus on queen-voodid, kliimaseade, nutitelerid ja puhtad voodilinad
- Kaks täisvarustusega vannituba ja mugav külaliste tualett
- Tasuta parkimine
- Juurdepääs tagahoovis asuvale pesunöörile
Sinu peatumise hõlbustamiseks Accras pakume ka: lennujaamast pealevõtmist ja privaatseid linnatuuride.
Pane tähele: sinu peatumise hind sisaldab esialgset kommunaalteenuste tasu, mis katab elektri, vee, gaasi ja generaatori kütuse; võib kehtida lisatasu. Voolukatkestuse korral on olemas ka varugeneraator. Kui sul on enne broneerimist küsimusi kommunaalteenuste või generaatori kasutamise kohta, võta meiega ühendust.
Loodan, et sellest on kasu.
Edu ja parimate soovidega
Susan 🙂
Aitäh, Susan. Ma lasin oma kaasmajutajal kuulutuse kirjelduste eest hoolitseda ja jätsin asja sellega. Ma polnud kõiki neid lisasõnastusi ja vastuolusid märganud. Sinu vastusest oli abi.