Tere kõigile! 👋
Olen uus majutaja Albaaniast Tiranas ja sooviksin suhelda kogenumate majutajatega ning saada neilt ausat tagasisidet.
Hakkasin majutama umbes 45 päeva tagasi ja haldan praegu mitut Tirana rahvusvahelise lennujaama lähedal asuvat korterit. Korterid on mõeldud peamiselt lühiajalisteks peatumisteks, lennujaama kaudu reisijatele, paaridele, peredele ja Albaaniat külastavatele külalistele.
Seni on kogemus olnud väga positiivne. Oleme hakanud saama broneeringuid ja oma esimesi hinnanguid ning olen väga rahul seni külalistelt saadud tagasisidega.
Kuna olen majutajana alles algaja, tean, et saan paljuski veel paremaks muutuda.
Hindaksin väga sinu ausat arvamust minu profiili ja kuulutuste kohta:
• Mis on sinu arvates seni hästi õnnestunud?
• Mida saaksin oma fotode, kirjelduste, hindade või kuulutuse seadistuse osas paremini teha?
• Kas mu profiil tundub külalise jaoks professionaalne ja usaldusväärne?
• Kas märkad vigu või kasutamata võimalusi?
• Milliseid nõuandeid annaksid kellelegi, kes on alles esimest paari kuud majutajana tegutsenud?
• Ja millele keskenduksid sina isiklikult, et suurendada broneeringute arvu, saada rohkem hinnanguid ja parandada oma nähtavust Airbnb-s?
Võtan hea meelega vastu ausat ja konstruktiivset kriitikat. Ma pigem õpin kogenud majutajatelt juba praegu, kui et kordan hiljem vigu.
Suur aitäh juba ette ja soovin kõigile palju edukaid broneeringuid ning toredaid külalisi! 🏡
Parimate soovidega!